Antwerpen

Johan PeetersCEOJohan heeft ruime ervaring als bedrijfsrevisor en in de industrie zowel in binnen- als buitenland, zowel als bedrijfsleider als bestuurder en adviseur. Binnen BOFIDI is hij aanspreekpunt voor Corporate Finance. Johan is ook regelmatig spreker op evenementen en seminaries.
Johan Peeters
johan.peeters@bofidi.com02 234 68 81
Chris AertsPartnerChris is erkend Accountant door het Instituut voor Accountants en Belastingconsulenten. Binnen BOFIDI is zij aanspreekpunt voor digitalisering.
Chris Aerts
chris.aerts@bofidi.com03 560 11 00
Jill EngelenManager B-HRMSJill is binnen BOFIDI het aanspreekpunt voor loonadministratie en juridisch advies op vlak van sociale wetgeving. Voor meer informatie kan u terecht bij B-HRMS via B-hrms@bofidi.com
jill.engelen@bofidi.com03 560 11 07
Steve FranckenPartnerSteve is erkend Boekhouder – Fiscalist door het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten. Binnen BOFIDI is hij aanspreekpunt voor reorganisaties en WCO’s.
Steve Francken
steve.francken@bofidi.com03 560 11 00
Wim De MeulemeesterPartnerWim is erkend Boekhouder – Fiscalist door het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten. Binnen BOFIDI is hij aanspreekpunt voor vrije beroepen en legt hij zich toe op grensoverschrijdende dienstverlening naar Nederland. Wim is ook regelmatig spreker op evenementen en seminaries.
wim.demeulemeester@bofidi.com03 560 11 00