Gent

 

Johan PeetersCEOJohan heeft ruime ervaring als bedrijfsrevisor en in de industrie zowel in binnen- als buitenland, zowel als bedrijfsleider als bestuurder en adviseur. Binnen BOFIDI is hij aanspreekpunt voor Corporate Finance. Johan is ook regelmatig spreker op evenementen en seminaries.
Johan Peeters
johan.peeters@bofidi.com02 234 68 81
Kristof van HeckePartnerKristof is erkend Belastingconsulent door het Instituut voor Accountants en Belastingconsulenten. Binnen BOFIDI is hij aanspreekpunt voor internationale belastingen en structuren en legt hij zich toe op grensoverschrijdende dienstverlening naar Nederland. Kristof is ook regelmatig spreker op evenementen en seminaries.
kristof.vanhecke@bofidi.com09 240 78 24
Jill EngelenManager B-HRMSJill is binnen BOFIDI het aanspreekpunt voor loonadministratie en juridisch advies op vlak van sociale wetgeving. Voor meer informatie kan u terecht bij B-HRMS via B-hrms@bofidi.com
jill.engelen@bofidi.com03 560 11 07
Philip StévignyPartnerPhilip is erkend Accountant door het Instituut voor Accountants en Belastingconsulenten.
philip.stevigny@bofidi.com09 240 78 58
Philippe FrançoisPartnerPhilippe is erkend Boekhouder – Fiscalist door het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten. Hij is één van de grondleggers van BOFIDI.
Philippe François
philippe.francois@bofidi.com09 240 78 09
Thomas FollensPartnerThomas is erkend Boekhouder – Fiscalist door het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten. Binnen BOFIDI is hij aanspreekpunt voor BTW en legt hij zich toe op grensoverschrijdende dienstverlening naar Nederland en Duitsland.
thomas.follens@bofidi.com09 240 78 29