09/2017: ACCOVA Accountants & Belastingconsulenten TREEDT TOE TOT DE BOFIDI GROEP

BOFIDI en ACCOVA hebben een akkoord gesloten over de toetreding van Accova tot de BOFIDI Groep.

Accova, uw vaste waarde in boekhouding, accountancy en fiscaliteit, werd in 1988 opgericht door Rik Vanhaeren. Het kantoor is gevestigd in Zoersel en heeft een uitgebreid cliënteel van ondernemers en vrije beroepers. Onze 17 goed opgeleide medewerkers staan dagdagelijks garant voor solide kwaliteit en een menselijke, directe aanpak.

Rik Vanhaeren: “Na een carrière van bijna 30 jaar vond ik het een tweetal jaar geleden tijd om over mijn opvolging na te denken. Mijn belangrijkste bekommernis was om onze optimale dienstverlening voor mijn trouwe klanten verder te zetten. Binnen mijn kantoor toonden mijn zoon Toon en Heleen Vandekerckhove de ambitie om de fakkel over te nemen.”

Toon Vanhaeren: “Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan binnen Accova voel ik mij klaar om het levenswerk van mijn vader verder te zetten. En dit met dezelfde dynamiek en klantenbetrokkenheid als mijn vader. Een kantoor van onze omvang mag niet meer afhankelijk zijn van 1 persoon. Daarom ben ik blij dat Heleen, ook reeds 10 jaar actief binnen Accova, mee deze uitdaging wil aangaan.”

Heleen Vandekerckhove: “Accova is een team van zeer gedreven en professionele mensen. De steeds toenemende eisen op gebied van regelgeving en de snel evoluerende automatisering in onze sector hebben ons ertoe aangezet aan te sluiten bij een groter geheel. Deze uitdagingen hebben ons doen kiezen voor een samenwerking met BOFIDI. Onze klanten en medewerkers kunnen rekenen op dezelfde aanpak die ze reeds gewend zijn, aangevuld met de bijkomende ondersteuning en dienstverlening binnen een groter geheel. Samen zullen wij de klanten nog beter kunnen bijstaan bij hun uitdagingen.”

BOFIDI heeft kantoren in Antwerpen, Brussel en Gent, en telt 85 medewerkers. BOFIDI vervult de boekhoudkundige en fiscale verplichtingen, en doet de loonadministratie van haar klanten, maar verleent als vertrouwenspersoon en klankbord ook juridisch en strategisch advies.

Johan Peeters (CEO Bofidi): ”De bedrijfscultuur en –waarden van Rik en zijn team sluiten nauw aan bij de kernwaarden van de BOFIDI Groep: persoonlijk betrokken bij de klant en zijn onderneming, makkelijk aanspreekbaar en ondernemend net als onze klanten. Samen met Toon, Heleen en het ganse Accova team zullen wij verder een verschil kunnen maken voor onze klanten.”

Het kantoor zal verder werken onder de naam Accova – Bofidi. Toon Vanhaeren en Heleen Vandekerckhove worden gedelegeerd bestuurder. Rik Vanhaeren blijft verder professioneel betrokken bij Accova en haar klanten.

 

Johan Peeters

About Johan Peeters

Johan heeft ruime ervaring als bedrijfsrevisor en in de industrie zowel in binnen- als buitenland, zowel als bedrijfsleider als bestuurder en adviseur. Binnen BOFIDI is hij aanspreekpunt voor Corporate Finance. Johan is ook regelmatig spreker op evenementen en seminaries. Heb je vragen? Contacteer Johan via e-mail: johan.peeters@bofidi.com