Business coaching
Wij kunnen u assisteren:

Als part-time of tijdelijk CFO of controller,
Bij de integratie van uw HR politiek in uw business strategie,
Bij de implementatie van software applicaties met een impact op uw business strategie.

 

Corporate Finance
Wij maken waardebepalingen van bedrijven, begeleiden bij het aantrekken van groeikapitaal, en bij overnames en overdrachten van bedrijven, en voeren audits en due diligence opdrachten uit voor zowel overlaters als overnemers.

StrategischAdviesBollen

"Naast de wettelijke boekhoudkundige en fiscale verplichtingen, is een financiële en economische opvolging van uw onderneming noodzakelijk om gecontroleerd te kunnen groeien en bijsturen."


krivh

Chris Aerts
Partner

Vermogensplanning
BOFIDI heeft uitgebreide expertise en knowhow in het begeleiden van de overdracht van uw familiebedrijf naar de volgende generatie. Wij begeleiden u bij het in kaart brengen van uw wensen, de waardering en het uitwerken van de gepaste juridische structuur.

Onze specialisten kunnen u ook professioneel adviseren, op een volledig onafhankelijke manier, bij uw vermogens- en successieplanning, zoals huwelijkscontracten, testamenten, oprichten van maatschappen en schenkingen. Dit alles volledig uitgewerkt op maat van uw persoonlijke situatie.

 

Verloningsoptimalisatie
Wij begeleiden u ook bij salary splits en alle verplichtingen van uw internationale kaderleden, en kunnen u adviseren bij uw pensioenopbouw.