In 1979 ontstond BOFIDI als een samenwerking tussen twee shutterstock_276522485boekhouders in Gent die de handen in elkaar sloegen om hun klanten te bedienen op een niveau dat de vergelijking met de grote kantoren kan doorstaan.

Van in het prille begin focussen we op een hoog kennisniveau van onze medewerkers om deze doelstelling te kunnen verwezenlijken.

Van boekhoudkantoor groeide de organisatie door de jaren heen uit tot een full service accountants- en adviesorganisatie met klanten in gans België in diverse sectoren.

In 2004 werd een kantoor in Antwerpen geopend.
Brussel voegden we in 2008 toe als uitvalsbasis voor onze dienstverlening.

In september 2017 voegde ACCOVA zich toe tot de BOFIDI groep, waardoor onze klanten in de Kempen ook makkelijk bereikt kunnen worden.

Door een gestage organische groei gecombineerd met een aantal overnames is de BOFIDI groep vandaag uitgegroeid tot een groep van 100 uitstekend opgeleide medewerkers op vier locaties: Antwerpen, Brussel, Gent en Zoersel.

"Onze groei danken we niet aan de wil om te groeien, maar aan de wil om  dicht bij onze klanten te staan, precies zoals we in 1979 begonnen zijn."Philippe François
Partner