Door de aanhoudende groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een BTW specialist voor onze kantoren.

Bofidi is een full service accountants- en adviesorganisatie met klanten in diverse sectoren en met kantoren te Antwerpen, Gent, Brussel, Zoersel en Halle. Naast accountancy en fiscaal advies biedt Bofidi ook juridisch en strategisch advies aan.

Binnen Bofidi is Bofidi Tax & Legal departement verantwoordelijk voor alle fiscaal- juridische vraagstukken. Om de voortdurende groei van dit departement te ondersteunen zijn wij op zoek naar een BTW specialist.

• Als BTW specialist begeleid je interne en externe klanten doorheen de kluwen van de BTW wetgeving.
• De meest courante taken bestaan o.a. uit het
o BTW analyses van cross border transacties en internationale BTW-registraties
o Meewerken aan BTW compliance gerichte advisering
o Advies over de Belgische BTW-boekhouding, factuurvereisten en vergunningen (cf. consignatie, fiscale vertegenwoordiging, etc.)
o Begeleiding bij oprichting BTW - eenheid
o Ondersteuning verlenen aan accountancy collega’s bij uitvoering van alle btw-compliance formaliteiten (BTW-aangiftes, intracommunautaire opgaves, klantenlistings, enz.)
o Communicatie met de btw autoriteiten en assistentie bij BTW controles
o Voorbereiden en aanvragen van BTW-rulings
o Opvolgen en analyseren van nieuwe BTW-wetgeving
o Advies met betrekking tot mogelijke BTW-optmilasaites (bv. onroerende goed transacties, VZW’s, etc.)
• Wij zoeken bij voorkeur iemand met 4 of meer jaar ervaring.

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt in een zeer dynamisch team terecht die volop aan het groeien is. Opleiding en zelf-ontwikkeling vormen de hoekstenen van onze succes. Je zal de kans krijgen om samen met andere collega’s experten samen te werken en steeds bij te leren met zeer veel ruimte voor eigen initiatieven. Uw werk is zeer gevarieerd maar met voldoende ruimte in uw voorkeursdomeinen de nodige expertise op te bouwen of verder te ontwikkelen.
Dit combineren wij met een jonge, innovatieve en gedigitaliseerde werkomgeving en een passend loon aangevuld met extralegale voordelen op basis van jouw ervaring. 


Ben jij de persoon die wij zoeken?

Is je interesse aangewakkerd en wil jij Bofidiaan worden?  Stuur dan zo snel mogelijk je CV naar careers@bofidi.com t.a.v. Cindy Surin.

Ruimte voor ambitie!

Niet de functie voor jou maar toch geïnteresseerd in BOFIDI? Stuur pro-actief je CV achter via careers@bofidi.com. Wij contacteren je discreet bij passende opportuniteiten.