Door de aanhoudende groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een Fiscalist voor onze kantoren.

Bofidi is een full service accountants- en adviesorganisatie met klanten in diverse sectoren en met kantoren te Antwerpen, Gent, Brussel, Zoersel en Halle. Naast accountancy en fiscaal advies biedt Bofidi ook juridisch en strategisch advies aan.

Binnen Bofidi is Bofidi Tax & Legal departement verantwoordelijk voor alle fiscaal- juridische vraagstukken. Om de voortdurende groei van dit departement te ondersteunen zijn wij op zoek naar een (Senior) Fiscalist.

• Als Fiscalist maak je deel uit van het Tax & Legal team en begeleid je interne en externe klanten doorheen de kluwen van de Belgische fiscale wetgeving.
• Je zal in aanraking komen met verschillende fiscale disciplines (vennootschapsbelasting, personenbelasting, erf- en schenkbelasting, …).
• De projecten waar je betrokken wordt hebben te maken met met herstructureringen van vennootschappen (fusies en splitsingen), overnamebegeleiding, vastgoedbegeleiding (van ontwikkeling tot verkoop en behoud), transfer pricing en R&D ondersteuning vanuit een fiscaal perspectief.
• Je zal tevens worden betrokken bij het voorbereiden en begeleiden van rulingaanvragen, fiscalen controles, fiscale procedures, etc.
• Wij zoeken bij voorkeur iemand met 2 tot 5 jaar ervaring. 

 

Je toekomstige job?

Je komt in een zeer dynamisch team terecht die volop aan het groeien is. Opleiding en zelf-ontwikkeling vormen de hoekstenen van onze succes. Je zal de kans krijgen om samen met andere collega’s experten samen te werken en steeds bij te leren met zeer veel ruimte voor eigen initiatieven. Uw werk is zeer gevarieerd maar met voldoende ruimte om in uw voorkeursdomeinen de nodige expertise op te bouwen of verder te ontwikkelen. In de opstartfase zal je samenwerken met een meer ervaren collega, doch zal je zeer snel zelf ownership krijgen over de verschillende projecten.
Dit combineren wij met een jonge, innovatieve, gedigitaliseerde en flexibele werkomgeving en een passend loon aangevuld met extralegale voordelen op basis van jouw ervaring. 


Ben jij de persoon die wij zoeken?

Is je interesse aangewakkerd en wil jij Bofidiaan worden?  Stuur dan zo snel mogelijk je CV naar careers@bofidi.com t.a.v. Cindy Surin.

Ruimte voor ambitie!

Niet de functie voor jou maar toch geïnteresseerd in BOFIDI? Stuur pro-actief je CV achter via careers@bofidi.com. Wij contacteren je discreet bij passende opportuniteiten.de functie voor jou maar toch geïnteresseerd in BOFIDI? Laat pro-actief je CV achter via careers@bofidi.com. Wij contacteren je discreet bij passende opportuniteiten.