Door de aanhoudende groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een Jurist voor onze kantoren.

Bofidi is een full service accountants- en adviesorganisatie met klanten in diverse sectoren en met kantoren te Antwerpen, Gent, Brussel, Zoersel en Halle. Naast accountancy en fiscaal advies biedt Bofidi ook juridisch en strategisch advies aan.

Binnen Bofidi is Bofidi Tax & Legal departement verantwoordelijk voor alle fiscaal- juridische vraagstukken. Om de voortdurende groei van dit departement te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Legal Consultant - Jurist.

• Als jurist maak je deel uit van het Taks & Legal team en begeleid je interne en externe klanten doorheen de kluwen van de (nieuwe) Belgische wetgeving.
• Je krijgt te maken met vraagstukken in de diverse domeinen van het ondernemings-, vennootschaps- en verbintenissenrecht en krijgt ook te maken met VZW’s.
• De meest courante taken bestaan o.a. uit het
   o Het opmaken en/of controleren van diverse nota’s, akten en overeenkomsten (bv. overdracht aandelen, koop- en verkoopbeloften, huurovereenkomsten, statutenwijzingen, etc. )
   o Juridische begeleiding van splitsingen, fusies en overnames (M&A)
• Wij zoeken bij voorkeur iemand met 5 of meer jaar ervaring.

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt in een zeer dynamisch team terecht die volop aan het groeien is. Opleiding en zelf-ontwikkeling vormen de hoekstenen van onze succes. Je zal de kans krijgen om samen met andere collega’s experten samen te werken en steeds bij te leren met zeer veel ruimte voor eigen initiatieven. Uw werk is zeer gevarieerd maar met voldoende ruimte in uw voorkeursdomeinen de nodige expertise op te bouwen of verder te ontwikkelen.
Dit combineren wij met een jonge, innovatieve en gedigitaliseerde werkomgeving en een passend loon aangevuld met extralegale voordelen op basis van jouw ervaring. 


Ben jij de persoon die wij zoeken?

Is je interesse aangewakkerd en wil jij Bofidiaan worden?  Stuur dan zo snel mogelijk je CV naar careers@bofidi.com t.a.v. Cindy Surin.

Ruimte voor ambitie!

Niet de functie voor jou maar toch geïnteresseerd in BOFIDI? Stuur pro-actief je CV achter via careers@bofidi.com. Wij contacteren je discreet bij passende opportuniteiten.